H2O DESIGN: GŁOSOWANIE INTERNAUTÓW TRWA

8 czerwca 2012

Szanowni Państwo,

konkurs H2O Design wszedł w decydującą fazę. Miło nam ogłosić, że młodzież z całej Polski przysłała ponad dwieście projektów karty płatniczej H2O. Zachęcamy wszystkich do głosowania na najlepsze prace na stronie konkursu. Projekt, który otrzyma największą liczbę głosów zdobędzie Nagrodę Internautów. Na głosy czekamy TYLKO do 31 czerwca!

Poniżej przedstawiamy instrukcję głosowania:

Krok 1: Rejestracja na stronie www.h2o.fundacjabos.pl. Należy podać jedynie login, hasło oraz adres e-mail, na który zostanie przesłany link aktywujący konto nowego użytkownika.

Krok 2: Logowanie do konta e-mail podanego podczas rejestracji. W celu potwierdzenia rejestracji należy kliknąć w link aktywacyjny, który został przysłany mailem od h2o@fundacjabos.pl.

Krok 3: Logowanie na stronie www.h2o.fundacjabos.pl za pomocą loginu i hasła wybranego podczas rejestracji.

Krok 4: Wybór najlepszych prac w zakładce PROJEKTY.

UWAGA! Trzeba zagłosować na 4 projekty, inaczej głos nie zostanie policzony. Prosimy o uważne głosowanie, ponieważ nie można cofnąć raz oddanego głosu.